HomeWalid Ettejdirti

Walid

Walid Ettejdirti

Mijn naam is Walid Ettejdirti en ik ben sinds dit seizoen speler bij de SAB academie. Mijn posities zijn zowel rechts- als linksbuiten, maar ik kan ook als ‘10’ spelen. Ik ben begonnen bij RKVV Roosendaal toen ik 6 jaar oud was. Ik heb hier een hele fijne tijd gehad, maar op een gegeven moment was er te weinig perspectief voor mij om hier door te groeien. 

Ik ben per toeval bij de SAB academie terechtgekomen, nadat we een bekerwedstrijd tegen ze hadden gespeeld. De manier waarop ze speelden en ook hoe de trainers de spelers coachten was precies wat ik nodig had. Na de wedstrijd heb ik mijn broer gevraagd of ik een keer met ze mee mocht trainen. Uiteindelijk mocht ik vaker meetrainen, oefenwedstrijden doen en ben ik speler van SAB geworden.

Mijn doel is om profvoetballer te worden, maar dit moet ik verdienen en ook keihard voor werken. Het komt niet vanzelf. Ik ben al een keer na een talentendag bij Feyenoord te hebben gespeeld, doorgegaan naar de volgende ronde en uiteindelijk mocht ik op stage komen. Helaas heb ik het net niet gehaald. Maar toch ben ik er trots op dat ik zo ver ben gekomen en dit is alleen maar extra motivatie om nog beter te worden.

Ik vind het super leuk om bij de SAB academie te gaan spelen. Elke training is leuk en serieus. Er wordt altijd inzet verwacht. De trainers zijn er voor ons en proberen ons echt beter te maken. Als er iets is wat ze me echt hebben geleerd, is dat je nooit mag opgeven. Mentaal ben ik ook gegroeid. Ik kan niet wachten om te beginnen!