HomeWAAROM SOCCER ACADEMY BREDA

De soccer Academy Breda is jong en heeft een verfrissende kijk op het opleiden van voetbaltalenten. Wij gaan veel verder en werken hard aan de ontwikkeling van positieve en gedisciplineerde spelers die complete voetballers willen zijn. Technisch, strategisch, creatief, mentaal sterk, sportief en positief.
SAB vs PSV

SUCCESVOL
VANAF HET BEGIN

De voetbalwereld is mooi maar de weg naar succes vergt veel van de voetballers en hun ouders. Ambitie en talent alleen zijn niet voldoende, dromen komen niet vaak uit terwijl de weg lang en hard kan zijn. Bij de Soccer Academy Breda gaan wij verantwoord om met de emotie van voetballers en hun ambitie. Wij sturen constant bij en waken ervoor dat het plezier in hun sport voorop blijft staan. Met plezier en ambitie als oogmerk halen wij wel alles uit de kast om voetballers te ontwikkelen en naar het voor hun hoogst haalbare niveau te brengen.
https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2021/10/IMG_7122.jpg

CREATIEF

De betere voetballers staan open voor creativiteit. Wij leren ze verder te kijken dan de neus van hun eigen voetbalschoen.

sabvsfcutrecht

MENTALITEIT

Positive mentaliteit is een grootgoed, dit is een onmisbare energie die wij ze aanleren.

savbvsw2

SAMEN AAN DE BAL

Talent komt alleen maar tot zijn recht in een goed team, wij leren je onderdeel te zijn van een team.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2021/10/IMG_9529_websize.jpg

VERLIES IS WINST

Met een goed team is winnen vaak een makkie, wij leren je ook te leren van je verlies

TALENT
BEN JE NOOIT ALLEEN

Toptalenten werken samen en winnen samen....deel je in het spel dan deel je in het succes.
https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2021/10/IMG_8860_websize.jpg
https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2021/10/IMG_8900_websize.jpg

VERTROUWEN
ZORGVULDIG,
EN HELDER

De keus voor een voetbalopleiding of een ander team is vaak moeilijk en soms beladen. Om je te kunnen ontwikkelen moet je de lat hoger durven leggen en afscheid willen nemen van een vertrouwde omgeving, vrienden en teammaatjes. Als je een keer de sfeer wilt proeven bij de Academy kun je dat rustig doen. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om en adviseren open en helder over eventuele mogelijkheden.