HomeTrainers & Coaches

Focus, passie en positieve feedback zijn onze kernwaarden. Ze gaan voor mij door het vuur, omdat ik in ze geloof en altijd eerlijk ben.
https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ogi-Peric.jpg

OGI
PERIC

Trainer & Founder

Ognjen Peric: oprichter en eigenaar van de Soccer Academy Breda. “Als je werk echt uit je hart komt, merk je niet dat je aan het werk bent. Zo ontstond uit mijn passie voor voetbal een voetbalschooltje dat onopgemerkt uitgroeide tot wat nu de Soccer Academy Breda is. Mijn motivatie en drivers zijn intens en oprecht, kinderen voelen dat feilloos aan en gaan dan voor je door het vuur. Ik merkte al vroeg in mijn carrière dat ik als trainer bij kinderen hun geestdrift kan aanwakkeren en door positief coachen en trainen het maximale met hun bereik. De Academy is een krachtig platform waarop talenten zich maximaal kunnen ontwikkelen, wij staan voor puur, positief en power…het gras is nergens groener!”

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/Bob-Gons.jpg

BOB
GONS

Trainer

Bob Gons: Ik werk nu 5 jaar met Ogi samen en waarvan de laatste 2 jaar bij de Soccer Academy Breda. De energie van de Academy werkt aanstekelijk en het lijkt wel of je hier alleen maar vooruit kunt, alles beweegt en is energiek. Heerlijk om met de talenten te werken omdat ze allemaal gretig en leergierig zijn, ze willen alleen maar leren en meer. Ik werk met leeftijden van 7 tot 15 jaar en de specifieke verschillen van elke leeftijd maakt het extra interssant voor mij. Op het veld vergeet ik de tijd en mijzelf volledig, de focus van de voetballers trekken mij mee in hun wereldje van leren, presteren en beter willen worden. Ik verbaas mij over het gemak waarmee de voetballers zich laten besturen en meegaan in pittige trainingen en veel discipline. De Academy is voor mij een heerlijke plek om mijn kennis op een positieve en energieke manier over te dragen.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/IMG_0435-scaled.jpeg

Ali
Taouil

Trainer

Mijn naam is Ali Taouil. Mijn liefde voor het spel begon al op jonge leeftijd, en deze passie heeft mij geleid naar de hoogten van zowel nationale als internationale voetbalscènes.

mijn voetbalreis begon in de straten van Antwerpen, waar ik opgroeide en mijn eerste stappen zette op het voetbalveld. mijn talent werd al snel opgemerkt, en ik doorliep verschillende Antwerpse

 voetbalclubs, waar ik niet alleen mijn vaardigheden verfijnde, maar ook een reputatie opbouwde als een toegewijde en getalenteerde speler.

De Brusselse voetbalarena werd ook getuige van mijn voetbaltalent, waar ik mijn sporen naliet bij verschillende clubs in de regio. mijn technische vaardigheden, strategisch inzicht en leiderschap op het veld maakten mij een gevestigde naam in de Belgische voetbalgemeenschap.

Na mijn carrière als speler besloot ik mijn kennis en passie voor het spel door te geven als coach. Op dit moment, op 55-jarige leeftijd, ben ik coach bij voetbalclub Beerschot, waar mijn ervaring en leiderschap een rol speelt voor de ontwikkeling van jonge talenten. Bovendien heb ik mijn expertise uitgebreid naar Soccer Academy Breda, waar ik mijn kennis overdraag aan opkomende voetballers.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/Martijn-Helmer.jpg

Martijn
Helmer

Trainer

Martijn Helmer: Passie, gedrevenheid, professionaliteit gecombineerd met een flinke dosis winnaarsmentaliteit heeft de link gelegd tussen de Soccer Academy en mijzelf. Vier jaar geleden heb ik in het trainerschap mijn passie voor het spelletje hervonden. Al snel werd voor mij duidelijk dat ik met mijn bevlogenheid iets extra’s uit de kinderen kan halen. Ik miste alleen de omgeving waarin ik totaal mijzelf kan laten gaan en waarin niets te gek is. Bij een “amateur”vereniging loop je al snel tegen blokkades aan en dit is nu juist wat Ogi probeert te voorkomen en waarin we elkaar hebben gevonden. Bij de Soccer Academy is niets te gek mits de groeicurve van de voetballers centraal staat. Daarnaast is het voor mij prettig om in een team met ervaren trainers te sparren over mijn eigen ontwikkeling als trainer.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/Wout-Brinkman.jpg

WOUT
BRINKMAN

Trainer

Wout Brinkman: Ik wilde mijzelf ontwikkelen als trainer, waardoor ik uitgekomen ben bij de Soccer Academy. Ik vind het geweldig om met zoveel gemotiveerde talentjes te werken die op de trainingen alles willen geven. De Soccer Academy is daarom ook een geweldige omgeving waar we het beste uit elkaar willen halen. We leren de jongens zoveel mogelijk op voetbalgebied maar daarnaast leren we de jongens ook veel dingen naast het voetbal, zoals discipline en hoe gaan we met elkaar om (stukje respect). De Academy is daarom de ideale omgeving om je te ontwikkelen als speler of zelfs als trainer/coach!

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Trainer-Melvin-Boer-scaled.jpg

Melvin
Boer

Trainer

Melvin boer: Ik ben Melvin Boer 39 jaar en sinds 2 jaar actief bij de u13-1 . Samen met Ogi is het geweldig om met de jongens aan de slag te gaan zowel mentaal en tactisch. Volgend seizoen ga ik aan de slag bij de u12-u13-2 als hoofdtrainer super veel zin in om deze jongens alles te leren en te laten ontwikkelen in het 11vs11 spel.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Trainer-Arien-Davelaar-scaled.jpg

Arien
Davelaar

Trainer

Arien Davelaar: Al vanaf mijn 6e helemaal gek op voetbal, en alles wat er bij komt kijken. De liefde voor het spelletje is onwijs groot, dat ik er vanaf 2020 zelf in het wereldje zelf gestapt ben. Door het oprichten van VICI is het balletje onwijs hard gaan rollen, en heb ik in de voetballerij al meerdere functies gehad.

Het allerleukst aan de sport is toch de ontwikkeling van het kind van dichtbij meemaken, en de blije gezichten aan het eind van een training of wedstrijd. Als trainer omschrijf ik mezelf als een echte manager. Ik connect graag met de speler, en draag mentaal vooral mijn steentje bij. Ik geloof heilig in de visie dat mentaliteit het belangrijkste aspect in de voetballerij is. Als het in hoofd goed zit, zijn de prestaties ook stukken hoger.

Bij Soccer Academy Breda hoop ik mezelf op andere vlakken te ontwikkelen, en ook op een andere manier naar het spelletje te kijken. De afgelopen 5 maanden heb ik al enorme progressie geboekt. In de toekomst zal ik deze manier van opleiden altijd blijven herinneren. Sometimes you win, sometimes you learn.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Trainer-Maikel-Laanen--scaled.jpg

Maikel
Laanen

Trainer

Maikel Laanen: Sinds het seizoen 2023/2024 ben ik actief als trainer binnen de challengers van Soccer Academy Breda, het eerste half jaar smaakt naar meer!

De term “Football isn’t just a sport, it’s al lifestyle” staat mij op het voorhoofd geschreven.

Vandaar dat Soccer Academy Breda voor mij de ideale plek is. Met 6 trainingsuren per week, de vele wedstrijden, activiteiten en de bereidheid van de talentvolle spelertjes om alles te geven leef ik naar elke training met veel plezier toe.
Binnen de academy krijg ik de ruimte om de ervaring die ik bij onder andere Sparta Rotterdam en PSV opgedaan heb toe te passen en daarnaast nieuwe dingen te leren van de andere trainers.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Monique-Helmons-staf-scaled.jpg

Monique
Helmons

Coördinator

Ik werk sinds november 2023 bij Soccer Academy Breda als coördinator voor de academy teams en voetbalschool.

Ik vind het leuk om voor alle teams alle zaken in en rondom de teams te regelen, daar krijg ik echt energie van.

Als ik zie hoe enthousiast onze challengers, spelers en trainers zijn, vind ik het mooi om mijn steentje daar aan bij te dragen.

Mochten er vragen zijn, dan kun je bij mij terecht!