HomeTrainers & Coaches

Focus, passie en positieve feedback zijn onze kernwaarden. Ze gaan voor mij door het vuur, omdat ik in ze geloof en altijd eerlijk ben.
https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ogi-Peric.jpg

OGI
PERIC

Trainer & Founder

Ognjen Peric: oprichter en eigenaar van de Soccer Academy Breda. “Als je werk echt uit je hart komt, merk je niet dat je aan het werk bent. Zo ontstond uit mijn passie voor voetbal een voetbalschooltje dat onopgemerkt uitgroeide tot wat nu de Soccer Academy Breda is. Mijn motivatie en drivers zijn intens en oprecht, kinderen voelen dat feilloos aan en gaan dan voor je door het vuur. Ik merkte al vroeg in mijn carrière dat ik als trainer bij kinderen hun geestdrift kan aanwakkeren en door positief coachen en trainen het maximale met hun bereik. De Academy is een krachtig platform waarop talenten zich maximaal kunnen ontwikkelen, wij staan voor puur, positief en power…het gras is nergens groener!”

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/Bob-Gons.jpg

BOB
GONS

Trainer & Coach

Bob Gons: Ik werk nu 5 jaar met Ogi samen en waarvan de laatste 2 jaar bij de Soccer Academy Breda. De energie van de Academy werkt aanstekelijk en het lijkt wel of je hier alleen maar vooruit kunt, alles beweegt en is energiek. Heerlijk om met de talenten te werken omdat ze allemaal gretig en leergierig zijn, ze willen alleen maar leren en meer. Ik werk met leeftijden van 7 tot 15 jaar en de specifieke verschillen van elke leeftijd maakt het extra interssant voor mij. Op het veld vergeet ik de tijd en mijzelf volledig, de focus van de voetballers trekken mij mee in hun wereldje van leren, presteren en beter willen worden. Ik verbaas mij over het gemak waarmee de voetballers zich laten besturen en meegaan in pittige trainingen en veel discipline. De Academy is voor mij een heerlijke plek om mijn kennis op een positieve en energieke manier over te dragen.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/Martijn-Helmer.jpg

Martijn
Helmer

Trainer

Martijn Helmer: Passie, gedrevenheid, professionaliteit gecombineerd met een flinke dosis winnaarsmentaliteit heeft de link gelegd tussen de Soccer Academy en mijzelf. Vier jaar geleden heb ik in het trainerschap mijn passie voor het spelletje hervonden. Al snel werd voor mij duidelijk dat ik met mijn bevlogenheid iets extra’s uit de kinderen kan halen. Ik miste alleen de omgeving waarin ik totaal mijzelf kan laten gaan en waarin niets te gek is. Bij een “amateur”vereniging loop je al snel tegen blokkades aan en dit is nu juist wat Ogi probeert te voorkomen en waarin we elkaar hebben gevonden. Bij de Soccer Academy is niets te gek mits de groeicurve van de voetballers centraal staat. Daarnaast is het voor mij prettig om in een team met ervaren trainers te sparren over mijn eigen ontwikkeling als trainer.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/Wout-Brinkman.jpg

WOUT
BRINKMAN

Trainer

Wout Brinkman: Ik wilde mijzelf ontwikkelen als trainer, waardoor ik uitgekomen ben bij de Soccer Academy. Ik vind het geweldig om met zoveel gemotiveerde talentjes te werken die op de trainingen alles willen geven. De Soccer Academy is daarom ook een geweldige omgeving waar we het beste uit elkaar willen halen. We leren de jongens zoveel mogelijk op voetbalgebied maar daarnaast leren we de jongens ook veel dingen naast het voetbal, zoals discipline en hoe gaan we met elkaar om (stukje respect). De Academy is daarom de ideale omgeving om je te ontwikkelen als speler of zelfs als trainer/coach!

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/Roman-Talboom.jpg

Roman
Talboom

Trainer

Roman Talboom: ik werk nu voor het eerste jaar bij Soccer Academy Breda. Ik heb voor Soccer Acedemy Breda gekozen omdat, hier de beste talenten van deze regio rond lopen. Zelf vind ik het top om met de groep aan het werk te zijn: de drive om beter te worden en winnen spreekt mij persoonlijk erg aan ook omdat ik die drive zelf altijd heb. Bij Soccer Academy Breda krijg ik de ruimte om mij te ontwikkelen als trainer en een betere omgeving had ik me niet voor kunnen stellen. De samenwerking tussen de trainers de band met de jongens alles hier is top en iedere dag opnieuw leer je dingen van de gehele staf. We zijn niet alleen bezig met de jongens beter te leren voetballen maar ook een stukje discipline en respect mee te geven. Als je de echte top wilt halen is de Soccer Academy Breda de ideale omgeving om het beste in jou naar boven te halen en jou top te bereiken zowel als speler en als trainer.