HomeRuben de Meijer

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Ruben-de-Meijer-O13-scaled.jpg

Ruben De Meijer

Hoi! Mijn naam is Ruben de Meijer en ik woon in Tilburg.

Dat ik voetballen het leukste vind, was al meteen duidelijk vanaf het moment dat ik voor het eerst een bal aanraakte.

Ik begon bij sc ’t Zand toen ik 5 jaar was en sindsdien ben ik altijd met voetbal bezig. Vanaf het seizoen 2022/2023 speel ik met veel plezier bij Soccer Academy Breda.

Ik heb bij SAB al veel geleerd, veel vrienden gemaakt en veel mooie wedstrijden gespeeld (en gewonnen). Hoogtepunt tot nu toe is de reis naar ServieĢˆ.

Je kunt mij omschrijven als een moderne middenvelder met een goed overzicht.

Het spel verdelen, steekpassen geven, de vrije man zoeken en teamgenootjes in stelling brengen is het leukste wat er is. Scoren is leuk, maar beslissend zijn via een mooie pass vind ik eigenlijk nog veel leuker. Ik kijk uit naar mooie momenten en wedstrijden, die we met ons team gaan spelen. Ons doel is om kampioen te worden en te promoveren naar het hoogste niveau.

Dit was het voor nu, want ik ga weer voetballen. Ik zie jullie weer op het veld!