HomeRiquelme van Gool

Riquelme

Riquelme van Gool

Mijn naam is Riquelme en toen ik 10 jaar was, begon ik bij de SAB Academy. Het was even wennen om zoveel te trainen. Nu train ik met veel plezier drie keer in de week. Ik leerde op andere posities te spelen die ik niet gewend was. Door veel te oefenen ging dat vanzelf beter.

Ik vind het niet het belangrijkste om zelf te scoren. Maar door juist de assist te geven en goed met mijn teamgenoten over te spelen, geniet ik ervan om zo samen de wedstrijden te winnen. Dat vind ik super leuk! Bij de SAB Academy leer ik beter omschakelen en om technischer te voetballen. We hebben een leuk fanatiek team inclusief trainers en er is een goede sfeer met de jongens onder elkaar.

Mijn lievelingspositie is links/rechts half. Op deze positie kan ik goede voorzetten geven, vind ik. Mijn favoriete spelers zijn Messi en Frenkie de Jong.