HomeRichano de Kok

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/richano-de-kok-teampagina.jpg

Richano de Kok

Mijn eerste club was SC ’t Zand. Bij deze club was ik al snel weg om voor RBC Roosendaal te spelen. Toen ik bij RBC Roosendaal voetbalde hoorde ik al goede verhalen over Ogi en zijn academie. Twee vriendjes van mij voetbalden al bij Ogi en ik wist meteen dat ik dat ook heel graag wilde. Mijn moeder werd ook overgehaald en dus besloten we om een keer te gaan kijken. Tegelijkertijd werd ik door FC Den Bosch gescout en ging daar stage lopen en vervolgens ben ik aangenomen om daar te voetballen.

De academie van Ogi kreeg ik maar niet uit mijn hoofd en mijn moeder zei tegen mij dat ik daar naartoe moest gaan. We hebben toen besloten om het te doen. Ik begon bij Ogi en Bob te trainen en was helemaal weg van alles en al heel snel waren we één team en het voelde als familie! Bij Ogi en Bob ontwikkelde ik mij heel snel. Ik zat eindelijk op mijn plek, toen NAC mij scoutte. Ik wist me geen raad, het was een eer dat ik werd gevraagd, maar zat net op een plek waar ik me echt thuis voelde. Het ging allemaal zo snel, maar na veel denken gaven Ogi en Bob het advies om naar NAC te gaan. Dit advies hebben we opgevolgd. Na twee maanden bij NAC te hebben gevoetbald besloot mama dat ik toch beter terug kon keren bij de SAB Academy! Dat was natuurlijk een moeilijk besluit en gaf een dubbel gevoel, maar ik stond achter het besluit van mama omdat zij wist wat op dat moment goed voor mij was.

Ik kwam terug en voelde me ook echt weer thuis. Het was net of ik helemaal niet weg was geweest en het klikte ook gelijk met de nieuwe spelers. Het mooiste van ons is dat we allemaal zo verschillend zijn en toch een sterke band hebben net als een hechte groep. Door de regels van Ogi en Bob leren we respectvol om te gaan met elkaar.

Als je op zoek bent om veel te willen leren en ook nog eens met plezier wilt hebben in het voetballen raad ik je zeker de Soccer Academy Breda aan.