HomeQuint Coester

Quint

Quint Coester

Mijn naam is Quint Coester en ik voetbal met een hoop energie en plezier bij SAB Academy. Elke week kijk ik uit naar de trainingen en de wedstrijd! Het is hard werken en soms is het ook erg zwaar op het veld, maar als ik zie wat wij de afgelopen twee jaar bereikt hebben is het al de moeite waard om door te zetten. Kampioenschappen, finale beker en meegedaan aan toernooien waar hele bekende buitenlandse en Nederlandse profclubs aan deelnamen.

Daarnaast speel ik verschillende oefenwedstrijden tegen Nederlandse profclubs. Ik ben bij de SAB Academy nog beter gaan voetballen, als team leren te werken en ik train elke week om alles perfect te kunnen doen. Ik wil graag profvoetballer worden. Daarvoor werk ik hard en gedisciplineerd om te zien of ik er kan komen. Ik speel graag op het middenveld in de as, aanvallend of verdedigend, dan kan ik het spel verdelen.

Mijn vader en moeder zeggen tegen me dat succes op de voetbal en op school begint met hard werken. Daarnaast geven ze me ook de mogelijkheid om veel voetballen en school te combineren, heel fijn. De SAB Academy trainers zijn ook heel leuk, zijn duidelijk en coachen me als het goed gaat en als het beter kan. Maar uiteindelijk heb ik met mijn voetbalmaten een hoop lol en willen we graag winnen…en deze combinatie, daar doe ik het voor!