HomePepijn ter Braak

Pepijn

Pepijn ter Braak

Bijna elke dag trainen is erg leuk, maar gelukkig gaan we eindelijk weer echte wedstrijden spelen!!

 

Toen ik op mijn 5de begon met voetballen wilde ik spits worden, maar al snel bleek dat ik verdedigen veel leuker vond.

Voor mij is verdedigen meer dan alleen de bal afpakken. Vanuit mijn positie kan ik het veld overzien, mijn team coachen en vrijwel elke aanval beginnen.

Elke tegenstander en elke wedstrijd is anders en dat maakt dat ik ook elke training, elke wedstrijd en op elk toernooi heel veel leer.

 

In Halsteren heb ik in de J07 – J09 gespeeld toen ik in de J010 gescout werd door NAC. Helaas heeft corona roet in het eten gegooid, maar

kreeg ik wel de kans om bij de Academy te komen voetballen. Ik moest best wel wennen aan de vele trainingen en toernooitjes die wij bij de Academy spelen, 

maar hierdoor kan ik wel elke dag bezig bezig zijn met voetballen samen met mijn teamgenoten die ook altijd zin hebben om er tegenaan te gaan.

 

Mijn vader of mijn moeder gaat mee naar elke training of wedstrijd en in de auto maak ik dan mijn huiswerk of word ik overhoord voor mijn volgende toets. 

Ook mijn jongere broertje Thijmen is al vaak komen kijken en als we thuis zijn gaan we altijd samen met vriendjes voetballen (in het echt of op de Xbox). Ik wil dan altijd

Virgil van Dijk of Sergio Ramos zijn, omdat zij in mijn ogen de beste verdedigers ter wereld zijn. 

 

Hoewel ik de afgelopen maanden alleen mocht trainen heb ik al heel veel geleerd en kijk ik er enorm naar uit om komend seizoen met ons team echt aan de bak te gaan.