HomeMo Amin Ezzaghrayri

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Mo-Amin-Ezzaghrayri-O12-scaled.jpg

Mo Amin Ezzaghrayri

Ik ben Mo amin, ik ben begonnen met voetballen toen ik zes jaar was bij Dosko,  na twee jaar heb ik de overstap gemaakt naar VV de Markiezaten. Daarnaast trainde ik 3 jaar lang bij voetbalschool Aleco in Roosendaal, hier heb ik mijn techniek volop kunnen ontwikkelen. Dit is ook een van mijn sterkste punten. Daarnaast heb ik een hele goede inzicht en dit kan ik goed gebruiken op mijn favoriete positie  “nummer 10”.

Via voetbalschool Vici waar ik ook heel veel topwedstrijden gespeeld heb met elite team en mij heel sterk heeft gemaakt, schreven we in voor een talententdag georganiseerd door Soccer Academy Bredal. Daar ben ik opgevallen, Maar niet opgeschreven(verkeerde Mo opgeschreven ) Later was het goed gekomen en mocht ik stage lopen. Na paar trainingen bij Soccer Acadamy Breda kwam ik achter dat het een zeer hoog niveau is en intensief getraind wordt. En dat is precies wat ik nodig had en miste bij mijn vorige clubs om mijn talent verder te ontwikkelen.

Zo is het mijn 2e jaar bij Soccer Acadamy Breda waarin ik terecht ben gekomen in geweldig teams met allemaal talenten, er word goed samenwerkt, mooi voetbal gespeeld en we houden elkaar scherp op de trainingen.  

Zoals jullie kunnen lezen is voetbal mijn passie en wil ik alles geven om de top te bereiken. Het voetballen bij Soccer Academy Breda is voor mij de juiste stap om mijn talent verder te ontwikkelen en kans te maken op een juiste BVO.

Wil je mij vergelijken met een topvoetballer, denk dan aan Ziyech (bij Ajax) ;­­)-