HomeMilan Bruijns

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Milan-Bruijns-O11-scaled.jpg

Milan Bruijns

Ik ben Milan Bruijns en woon in Steenbergen. Voetballen is mijn passie en dit doe ik het liefst elke dag. Toen ik 10 maanden oud was en kon lopen, was de bal mijn favoriet. Dat ik een voetballer wilde worden, was toen al duidelijk. Toen ik nog geen 4 jaar oud was, trainde ik al mee bij VV Steenbergen.
Drie seizoenen heb ik voor de blauw-witten gespeeld met veel plezier, maar wilde mezelf verder ontwikkelen.


Meerdere voetbalsessies, voetbalkampen en privé-trainingen heb ik gevolgd bij Voetbalschool TIC in Roosendaal.
Vanuit deze voetbalschool mocht ik stage gaan lopen bij RBC Roosendaal. Mijn ouders kregen een mail dat ik deel uit mocht maken van de JO8-1 van RBC, maar ze vonden dat ik eerst mijn zwemdiploma’s moest halen. Deze heb ik als een speer gehaald, zodat ik aan kon sluiten bij de JO8-1 van RBC Roosendaal.

Voetbal is mijn lust en mijn leven en ook thuis ben ik altijd met een bal bezig.
Ik ben erg blij dat ik nu bij de Soccer Academy Breda mag komen voetballen.

Wat ik al gemerkt heb bij de trainingen die ik heb gehad bij Soccer Academy Breda is dat ze intensief, technisch en leuk zijn en worden gegeven door trainers van hoog niveau.

In mijn team zitten allemaal talentvolle voetballers en ik denk dat we als team veel kunnen leren van elkaar en hierdoor ook groeien zowel als team als individueel.

Mijn vader en moeder zeggen altijd tegen mij dat plezier in voetballen het belangrijkste is. Ze geven mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen bij Soccer Academy Breda.
Ik ben mijn ouders hiervoor dankbaar. Ik hoop door hard te werken bij Soccer Academy Breda dat mijn voetbaldroom uit komt, namelijk profvoetballer worden.