HomeMassy Molawi

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Massy-Molawi-O13--scaled.jpg

Massy Molawi

Op mijn 4e  ben ik begonnen met voetballen bij Baronie. Ik ben weggegaan bij baronie omdat ik op een hoger niveau wilde spelen. Uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij Soccer Academy Breda en heb zeker geen spijt van mijn keus. Bij Soccer Academy Breda krijgen wij training op een veel hoger niveau. Ik merk al vanuit mezelf dat ik een betere speler ben geworden ondanks dat ik hier pas een half jaar voetbal. Op mijn 8ste werden mijn ouders al benaderd door Ogi maar ik wilde toen bij Baronie blijven. Ik vraag mezelf af en toe nog weleens af waar ik nu zou zijn als ik op dat moment de overstap had gemaakt.

Ik speel op het middenveld , ik vind van mezelf dat ik een goede spelverdeler ben. Ik heb een goed inzicht en weet al waar de bal naartoe moet voordat ik hem krijg. Mijn lievelingsspeler op dit moment is Jude Bellingham , omdat hij een complete middenvelder is , veel betrokken is bij doelpunten en  ondanks zijn leeftijd heel volwassen speelt.

Mijn doel is om vanuit hier de overstap te maken naar een bvo club. Hier bij Soccer Academy Breda worden wij voorbereid op de stap naar de bvo club toe. Wij trainen 3x per week en dat 2 uur lang. We spelen vaak tegen bvo clubs in de competitie, oefenwedstrijden en toernooien.