HomeLuuk van Gemert

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/luuk-van-gemert-teampagina.jpg

Luuk van Gemert

Ik ben met voetballen begonnen bij JEKA toen ik 4 jaar was. Dat was best vroeg, maar mijn twee broers zaten al op voetbal en ik wilde ook heel graag. Thuis waren we altijd alleen maar aan het voetballen en ik had al veel geleerd van mijn twee grote broers. Bij JEKA ging ik nog meer leren en ik wilde ook altijd graag winnen. Omdat ik nog zo jong was mocht ik eerst niet in de selectie maar toen kwam er een keer een belangrijke man van JEKA kijken en die zei dat ik toch wel in een hoger team mocht spelen. Ik ging extra goed mijn best doen want ik wilde me daar wel bewijzen en ook nóg beter worden. En ik wilde natuurlijk ook veel scoren voor het team!

Op een dag werd ik gevraagd of ik op zondag extra wilde trainen bij een soort voetbalschool. Dat leek me wel leuk en dat mocht ik toen ook gaan doen. Die trainer zei toen dat hij misschien een team wilde gaan maken met allemaal jongens zoals ik. Ik moest daar wel even over nadenken met mijn ouders want bij JEKA was het ook gewoon goed. Toch gingen we het doen en ik mocht gaan spelen bij de SAB Voetbalacademie.

We kregen mooie tenues en ik voelde me al heel snel super fijn. We zijn met allemaal jongens die super goed zijn en dan is het trainen en wedstrijden spelen extra leuk. De trainers kijken ook echt heel goed naar je positie en ik krijg veel tips die me een nog betere spits kunnen maken. We mogen ook echt gave wedstrijden en toernooien spelen tegen topclubs, daar leer je ook veel van.

Voetbal is heel belangrijk voor mij en ik vind het fijn om veel te trainen. Ik wil nog veel meer leren, zoals mijn looplijnen, mijn timing en mijn linkerbeen. Ik wil ook fysiek nog sterker en sneller worden zodat ik altijd kan werken voor mijn team. Later zou ik heel graag naar een prof club gaan. Daar droom ik echt van. Robert Lewandowski is voor mij een groot voorbeeld.

Bij de SAB Voetbalacademie helpen ze je graag om beter te worden en je droom te bereiken maar daar moet je zelf wel goed je best voor doen en hard voor werken. Dat ga ik ook echt blijven doen!