HomeLucas Reicher

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Lucas-Reicher-O11-scaled.jpg

Lucas Reicher

In 2019 zijn we verhuisd van Rotterdam naar Oosterhout. Toen wij in Oosterhout gingen wonen wilde ik op voetbal waar mijn vader het niet mee eens was. Mijn moeder zei jawel dan leert hij gelijk wat nieuwe vriendjes kennen, dus 2020 voetballen bij VVOosterhout.

Helaas kon er door corona lange tijd niet worden getraind dus ging ik met mijn vader lekker voetballen want ik ben altijd met voetbal bezig. Omdat er niet veel getraind werd door de corona en er in de buurt geen veldje was waar ikzelf heen kon gaan, ben ik bij de Coerver Academy 1x in de week extra gaan trainen waardoor ik veel balbeheersing kreeg en zelfverzekerder werd in mijn duels.

Mijn trainer bij VVOosterhout (ex profvoetballer) van wie ik veel geleerd heb had mij in een team van een leeftijd hoger geplaatst. Dit team speelde hoofdklasse waardoor het spel voor mij beter werd en ik meer aan voetballen toe kwam. Na een jaar bij de Coerver Academy zijn we gaan kijken of er een andere Academy meer in de buurt was. Na een telefoontje kon ik meetrainen bij Soccer Academy Breda. De trainer die ik toen had zei dat ikelke maandag mocht meetrainen wat heel leuk was.

Ik was verrast over de kwaliteit en intensiteit van alle spelers omdat het spel heel snel ging en dekinderen elkaar begrepen op het veld!Na een aantal maanden startten de selectiewedstrijden voor het nieuwe seizoen binnen SoccerAcademy Breda en kreeg ik uiteindelijk te horen dat ik erbij zat. Super blij was ik, vol trots heb ik datthuis verteld.

Momenteel speel ik op meerdere posities zoals rechts- of linksvoor, rechts- of linksmidden of zelfsachterin wat leuk is want dan kan je met de bal opkomen en een mooie steekpas geven.Bij Soccer Academy Breda heb ik al heel veel geleerd als persoon en als voetballer.Mocht ik ooit bij een BVO aangenomen worden zou dat heel leuk zijn, ik ben sinds 2023 begonnen bij de Academy en heb al tegen Feyenoord, PSV, Volendam, Roda JC, PEC Zwolle, FC den Bosch, Malta, Waasland Beveren, KAA Gent, enz. mogen spelen, dat zijn al hele mooie herinneringen die ik mijn hele leven niet zal vergeten��!