HomeKick van Dijk

Kick

Kick van Dijk

Ik voetbal sinds dat ik 5 jaar ben en dit jaar heb ik de overstap gemaakt van UVV’40 naar SAB omdat ik heel graag meer wilde voetballen en veel wilde leren. Ik was altijd een spits in de teams, maar omdat we vorig jaar geen vaste keeper hadden, heb ik af en toe in het doel gestaan.

Omdat ik het keepen zo leuk vond, wilde ik proberen of dat mijn nieuwe positie kon zijn. Ik ben sinds dit jaar pas de vaste keeper van ons team, dus ik moet nog heel veel leren. Maar wat een top gevoel geeft het als ik de bal uit het doel kan houden! De leukste reddingen vind ik als ik moet duiken naar een hoek of de bal over het doel kan heen tikken. En als de tegenspeler van ver heel hard schiet op mijn doel geniet ik het meeste.

Mijn teamgenoten zijn stuk voor stuk hartstikke goed en werken heel hard samen. Omdat ik ook mee train met ze doordeweeks weet ik wat ze allemaal kunnen en word ik zelf ook nog een betere voetballer. Heel handig als ik toch eens moet meespelen.