HomeKian Santbergen

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2020/10/kian-santbergen-teampagina.jpg

Kian Santbergen

Om extra te kunnen trainen ben ik ooit begonnen bij de Voetbal Met Passie voetbalschool. De leuke en afwisselende trainingen smaakten naar meer en zo ben ik beland bij de Academy.

Hoewel ik het bij mijn oude club super naar mijn zin had, is het niet te vergelijken met de Academy. We trainen veel en de trainingen zijn erg intensief en van een hoog niveau, zowel mijn teamgenoten als de trainers. We trainen veel op techniek en om altijd de juiste oplossingen te kiezen. Daarnaast leren we hoe we verdedigend en aanvallend de organisatie weg moeten zetten. De techniekoefeningen vind ik het leukste: nieuwe acties leren en die dan proberen tijdens partijtjes of de wedstrijden!

Wat ik het allerbelangrijkste vind is dat we vooral heel veel plezier hebben met zijn allen! Iedereen wil dolgraag voetballen en we lachen veel met elkaar. Het was geen makkelijke keuze om bij mijn oude club weg te gaan, maar door de trainers en spelers was ik snel gewend en ben ik inmiddels helemaal op mijn plaats. Voetbal vind ik het leukste dat er is, ik slaap zelfs met een bal, dus voor mij is er geen betere plek dan de Academy!