HomeIlyas Taouil

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Ilyas-Taouil-O11-scaled.jpg

Ilyas Taouil

Ik ben begonnen met voetballen op mijn 5 jaar bij Beerschot te Antwerpen waar mijn vader mijn coach was. Na 5 jaar gespeeld te hebben werd ik tijdens een voetbalwedstrijd tegen Socceracademy Breda gescout door de scouts van die club.

Op mijn tiende maakte ik de overstap naar Soccer Academy Breda, een beslissing die mijn voetbalreis naar nieuwe hoogten stuwde. Ondanks de verandering in omgeving en uitdagingen die de academie met zich meebracht, bleef één constante factor in mijn leven ongewijzigd: mijn vader bleef mijn toegewijde coach.

Onder de begeleiding van mijn vader ontwikkelde ik niet alleen mijn fysieke vaardigheden, maar leerde ik ook de waarden van doorzettingsvermogen, teamwork en toewijding aan het spel. De vroege jaren op Beerschot waren gevuld met leerzame momenten en groei, waarbij ik al snel opviel als een veelbelovende speler in de jeugdteams.

Mijn idoolspeler is Cristiano Ronaldo en met veel doorzettingsvermogen hoop ik dat ik in de toekomst op dezelfde niveau kan spelen.