HomeHamza Ait Oufkir

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Hamza-Ait-Oufkir-O9-scaled.jpg

Hamza Ait Oufkir

Toen ik 5 jaar was mocht ik dan eindelijk op voetbal. Ben begonnen met voetballen bij unitas’30 in Etten-Leur. Mocht al na twee jaar aansluiten bij de JO9-1, want blijkbaar kan ik lekker goed voetballen.

Na een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Zo ben ik terecht gekomen bij SAB. En het mooie van de academie is dat je omringd bent met hele goede voetballers, If you want to be the best, you have to beat the best.

Voetbal is mijn passie, ben dagelijks bezig met voetbal bij de vereniging, thuis en buiten overal.

Mijn droom is dan ook om professionele voetballer te worden. En school is natuurlijk ook heel erg belangrijk, maar gamen is ook leuk om te doen.

Voeding, trainen en ontspanning gaan hand in hand. Voetbal is voor mij plezier hebben en er alles uithalen wat er in zit.