HomeVoetbalschool

Het Talents College van de Academy was voorheen de Voetbal Met Passie voetbalschool. Samen met de SAB-Academy gaan wij verder onder de naam Soccer Academy Breda. Deze stap is belangrijk voor de verdere professionalisering van onze activiteiten en maakt het mogelijk om de grote belangstelling voor onze aanpak kwalitatief te kunnen blijven waarborgen.
https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2021/10/IMG_4540_websize.jpg

GOING STRONG
Bij het Talents College van de Academy is het nog steeds business as usual, veel spelers komen hier om zich verder te ontwikkelen. Jongens en meiden van andere verenigingen en van BVO’s die meer willen leren of perfectioneren, individueel en/of in groepsverband. De VMP school is inmiddels een begrip waar meer dan 150 power-kids elk jaar de noppen van hun schoenen slijten om de ambitieuze programma’s bij te sloffen. Talents College is ook maatwerk en zoomt in op de individuele behoeften van spelers, focus op de speler, de wensen en de te ontwikkelen vaardigheden. Tegelijkertijd biedt het College een schitterend platform waarop in de breedte veel activiteiten worden ontplooid en kan worden deelgenomen aan prestigieuze toernooien en wedstrijden tegen BVO’s en internationale profclubs. Het College is een open structuur die flexibel omgaat met de vaak ingewikkelde situaties en wensen van topvoetballers.

.

WIE ZIJN ZE WAAR KOMEN ZE VANDAAN EN WAAR GINGEN ZE NAARTOE

Challenge College-VMP leverde al talloze talenten af of maakte deel uit van het trainingsprogramma om de lat hoger te leggen.