HomeFos van der Kloot

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Fos-van-der-Kloot-O9-scaled.jpg

Fos Van Der Kloot

Tot mijn 5e levensjaar was ik eigenlijk niet zo geïnteresseerd in voetbal, ik deed liever wat anders. Tót het memorabele moment van het EK 2020. Ik zag dit toernooi op TV en was vanaf toen verkocht, dit wilde ik ook! Vanaf dat moment ging ik voetbal spelen, voetbal kijken, voetbal gamen en heb ik het ‘t liefst de hele dag over voetbal. Vraag me naar spelers, clubs, coaches, transfers, voetbalstatistieken… ik weet het allemaal.

Mocht mijn voetbalcarrière niets worden kan ik altijd nog als voetbalverslaggever aan de slag. Ik ben begonnen bij de voetbalclub JEKA. Daar heb ik twee hele leuke jaren gehad. Toch was ik opzoek naar meer uitdaging en zo kwam ik uit bij de Soccer Academy. Ik sloot me aan bij de voetbalschool op zondag en daar werd ik zéker uitgedaagd, dit wilde ik! Na een jaar bij de voetbalschool werd ik geselecteerd voor de Challengers, YES! Ik ben blij dat ik in een team zit met allemaal jongens/meisjes met dezelfde voetbal-spirit als ik. We leren veel van elkaar en de trainingen. Op het veld ben ik een aanvallende middenvelder met veel inzicht die graag een één twee aangaat. Een assist op maat kun je aan mij overlaten. Scoren doe ik ook graag, het liefst op een mooie manier. Mijn favorieten clubs zijn Real Madrid, Paris Saint Germain en Liverpool. Mijn ambitie is om bij één van deze clubs te spelen. Ik weet dat dit héél lastig gaat worden maar zolang je er niet in gelooft, gebeurt het sowieso niet. Ik ga ervoor!