HomeFlip Rademakers

Flip

Flip

Ik vond voetbal al heel leuk vanaf het moment dat ik kon staan. Ik ben begonnen met voetbal toen ik 5 jaar oud was. De eerste club waar ik speelde was JEKA. Toen werd ik al gelijk gescout door PSV waar ik een tijdje trainingen heb gedaan, maar uiteindelijk ben ik niet door gegaan.

Daarna waren er nog andere clubs die me uitnodigden, maar ik wilde dat niet omdat ik het belangrijker vind om plezier te hebben dan dat ik bij een profclub speel.

Nu ben ik 10 en met mijn vrienden van JEKA bij SAB gekomen en vind het daar super gezellig. De reden dat ik bij SAB ben gaan spelen is dat ik betere trainingen krijg en daardoor veel beter kan worden. Ik vind het belangrijk om beter te worden omdat mensen dan complimentjes geven dat ik goed ben.

Ik ben linksvoor, soms spits en soms middenvelder. Op het veld is het serieus en na de wedstrijd hebben we veel plezier met elkaar. Ik hoop dat ik er veel kan gaan beleven en veel prijzen ga winnen. Ik heb zin in het seizoen en hoop dat iedereen van SAB dat ook heeft.