HomeFaas Brentjens

Faas

Faas Brentjens

Wil je weten wie de middenvelder is van Manchester City of wie er allemaal spelen bij PSG? Ik heb het antwoord voor je. Mijn naam is Faas Brentjens en ik ben een echte voetbalgek. Mijn favoriete kanaal is ESPN. Op YouTube kijk ik naar wedstrijden en oefeningen van Ronaldo. En als je bij me komt spelen dan gaan we voetballen op het veldje of spelen we een potje FIFA. 

 

Zaterdag is de dag waar ik de hele week naar uitkijk… de wedstrijd. Om 07.00 uur heb ik mijn complete voetbaltenue al aan, wachtende op de aftrap. En als ik nog bij een ander team kan invallen, ben ik van de partij. Vanaf nu niet meer bij JEKA, maar bij Soccer Academy Breda. Ik train al twee jaar bij SAB en ik vind het heerlijk met jongens te spelen die voetbal net zo geweldig vinden als ik. De trainers zijn allemaal heel leuk en ik heb al veel geleerd.

 

Of ik zin heb in komend seizoen? Enorm!