HomeDion van den Heuvel

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Dion-van-den-Heuvel-O11-scaled.jpg

Dion van den Heuvel

Mijn naam is Dion van den Heuvel. Ik ben 10 jaar oud.
Sinds mijn achtste voetbal ik al bij de academy, dit is dus mijn derde seizoen hier.

Toen ik 5 was, ben ik begonnen bij VVK in Klundert. Daarna heb ik een jaar bij RBC in Roosendaal gevoetbald en sinds de JO-9 speel ik hier.

Ik sta op het veld vooral in de verdediging. Ik heb het super naar mijn zin. Het leuke aan het voetballen bij de academy is dat we lekker veel trainen en dat we vaak toffe wedstrijden hebben. We spelen regelmatig tegen profclubs. Mijn favoriete club is PSV en daar heb ik al een paar keer tegen gespeeld en van gewonnen!

Mijn droom is om profvoetballer te worden. Daar werk ik hard voor. Ik hoop dat mijn droom ooit Uitkomt.