HomeDestan Tiryaki

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Destan-Tiryaki-O13-scaled.jpg

Destan Tiryaki

Hoi ik ben Destan Tiryaki en zit al sinds mijn 5 jaar op voetbal. Dit was fantastisch voor mij omdat ik altijd alleen maar met een bal wilde spelen. Dus dat ik op voetbal kon was perfect. Ik werd al snel opgemerkt door trainers en ik belande bij Ogi op de voetbalschool met mijn 7 jaar. Ik heb hier een jaar of twee op zondag met de talenten meegetraind en ben toen gevraagd door Ogi om bij zijn nieuwe Soccer Academy te komen. Dit was natuurlijk erg leuk want ik zou dan in een talententeam komen. Je kan wel zeggen dat ik al erg lang bij Ogi train en dat ik het nog steeds superleuk vindt.

Ik krijg vaak te horen dat ik erg tactisch ben in de opbouw, mijn rust bewaar en dat mijn passing meestal mijn medespelers bereiken. Ik kan zowel met links als met rechts goed de bal bij me houden, maar ik vind dat met rechts mijn schotkracht wat minder is. In de zaal in de kleine ruimtes voetballen ben ik op mijn best en hier kan je me altijd voor wakker maken.

Posities waar ik vaak wordt geplaatst zijn linksback en voorin als (valse) spits.
Ik zie mezelf in de toekomst nog steeds op hoog niveau voetballen omdat voetbal mijn leven is. Ik weet niet of ik bij een profclub gelijk kan komen vanwege wat nare ervaringen over mijn geboortemaand in het verleden, maar dat doet me eigenlijk niks, want als je hard werkt en iets wil word je uiteindelijk vanzelf beloond !