HomeDeshawnel Plantijn

Deshawnel

Deshawnel Plantijn

Vanaf kleins af aan weet ik dat ik passie heb voor voetbal! Ik hield mijzelf altijd bezig met een bal. Volgens mijn moeder ging ik niet naar bed met een knuffel maar met mijn bal. Groot of klein het schrikte mij niet af.

Ik was vijf jaar toen ik steeds vaker met de jongens uit de buurt ging voetballen. Men vroeg altijd aan mij wanneer ik eindelijk eens bij een voetbalclub ging spelen. Ook mijn moeder kreeg steeds te horen van anderen dat ik echt de kwaliteiten bezit en zowel passie heb voor voetballen en dat ze mij moet gaat aanmelden bij een voetbalclub.

Toen ik 7 jaar werd bedacht mijn moeder om een poging te wagen bij voetbalclub ’t Zand.

Hier heb ik ervaring mogen opdoen in het voetballen en groeide ik persoonlijk ook. Ik kan nu namelijk veel beter omgaan met  mijn verlies. Ik ben inzetbaar voor alle posities maar het liefst speel ik midden rechts.

Sinds kort voetbal ik bij de Soccer Acadamy Breda.

Helaas ging het bij mijn eerste officiële wedstrijd al mis, ik brak namelijk mijn enkel tijdens de wedstrijd. Ik liet deze kleine tegenslag mij zeker niet uit het veld slaan!

Na 8 maanden lang te hebben gerevalideerd, sta ik nu weer op het veld samen met mijn teamgenoten. Bij SAB Breda voetbal ik op een hogere niveau, leer meer technieken zodat ik steeds beter kan worden in hetgeen wat ik graag doe. Een carrière als profvoetballer is mijn ultieme droom!