HomeDani Vos

Dani

Dani Vos

Keeper

Op mijn vierde begon ik met voetbal bij The Gunners in Breda. Eerst als verdediger, maar toen we met een vaste keeper begonnen te spelen was dat direct mijn positie. Ik vond het een hele moeilijke keuze om van The Gunners over te stappen naar SAB, maar gelukkig zag ik mijn vrienden nog elke dag op school.

Ik wilde naar SAB om meer te kunnen trainen en verder en sneller te ontwikkelen. Dat heeft gewerkt! Niet alleen dankzij de trainingen en begeleiding bij de academie, maar ook dankzij de keeperstraining bij Diego. Bij SAB draait alles om de sport en het team. Ik vind het onwijs leuk om het beste uit mezelf te halen en samen te spelen met een groep vrienden en leuke trainers. Ik leer elke dag bij, iedere training is een stapje vooruit.

Bij SAB heb ik als keeper leren meevoetballen. Ik vind het leuk om mee te helpen in de opbouw van een aanval, maar het leukste vind ik om de bal van de tegenstander uit ons goal te houden.

Ik zou later heel graag profkeeper willen worden, maar als dat niet lukt ben ik in ieder geval ontzettend blij met alle sportieve lessen en mooie momenten met mijn team en trainers.