HomeDane van Vliet

Dane

Dane van Vliet

Ik ben Dane van Vliet en ben 8 jaar oud. 

Afgelopen seizoen 20-21 ben ik keeper van VFC Vlaardingen jo9-1 geweest. 

 

Aankomend seizoen wil ik mijzelf als keeper verder ontwikkelen en daarom zal ik aanstaand seizoen 21-22 uit komen voor de Soccer Academy Breda jo10. 

 

Mijn vader was trainer en leider van de Jo8 en toen deed ik nog aan voetbal. Papa vroeg mij een keer of ik net als hij niet een keer de handschoenen wilde proberen. Daarin bleek dat ik iets meer potentie had om te keepen dan om te voetballen.  

 

Het seizoen erna ben ik vast gaan keepen in de Jo8-2 en ben ik naar de keepersschool Frank de Ruiter gegaan waar mijn vader ook actief was als trainer. Hier heb ik een hoop keeperservaring opgedaan. Daarnaast heeft mijn vader mij het hele jaar getraind. Het hele seizoen wisten we bijna alles te winnen en verloren uiteindelijk maar twee wedstrijden. Afgelopen jaar mocht ik naar een andere trainer, Marco van VFC Jo9-1, waar ik mij als keeper weer verder kon ontwikkelen. Midden in het seizoen maakte ik de overstap naar een andere keepersschool, namelijk Arjan van der Kaay. Ook hier is mijn vader actief als keeperstrainer. Aankomend seizoen hoop ik de volgende stappen te maken en zal ik op eigen benen moeten staan, want papa is straks actief bij Excelsior Maassluis en ik bij de Soccer Academy Breda