HomeDaan Geerts

Daan

Daan Geerts

Mijn naam is Daan Geerts en ik begon op mijn vierde jaar met voetballen bij VV Gilze. Ik had het erg naar mijn zin bij mijn vrienden. Maar op een gegeven moment merkte ik dat ik meer uitdaging nodig had. Daarom ging mijn moeder op zoek naar een nieuwe voetbalvereniging. Mijn moeder verteld: ”Na het eerste telefonische gesprek met Ogi was ik al meteen enthousiast. Dit is de plek waar mijn zoon veel gaat leren. Daar krijgt hij voldoende uitdaging en kan hij spelen met gelijkwaardige spelers.“

Ik mocht drie keer komen proefdraaien bij de academie en mocht eigenlijk meteen de overstap maken, maar ik wilde liever het seizoen afmaken bij VVGilze. Gelukkig mocht ik al wel komen trainen, zodat ik het team al kon leren kennen. Het leuke in dit team is dat iedereen met elkaar optrekt. De trainingen zijn leuk en boeiend en vooral het spelen tegen betere tegenstanders, bijvoorbeeld BVO’s, zorgt dat we meer weerstand krijgen en daarvan kunnen leren.

Ik speel voornamelijk op het middenveld, maar ook voorin ben ik weleens te vinden. Ik ben een echte teamspeler en mijn sterke punt is dat ik overzicht heb. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij de academie en heb het afgelopen jaar al super veel geleerd. Dit jaar gaan we spelen op groot veld, ook weer een leuke nieuwe uitdaging.