HomeNAUT VAN DEN HOUDT

Zolang ik op school goed scoor vinden mijn ouder het prima dat ik op de Academy sport en de tegenstanders niet laat scoren.....goeie deal!
Naut

Naut van den Houdt

Keeper

Toen ik begon met voetballen wilde iedereen natuurlijk een spits zijn, wat er achterin gebeurde maakte niet zoveel uit. Bij een doelpunt tegen keek iedereen wel even naar de keeper, die eigenlijk geen keeper wilde zijn maar ook een spits. Zo bedacht ik dat ballen erin trappen goed is voor het team om te winnen, maar als er geen ingaan kun je nooit verliezen. Deze zaak heb ik al vroeg serieus genomen en ik kreeg bij JEKA dan ook mijn eerste keepers-trainingen, later ging ik naar de keepersschool van Diego en mijn goal bleef behoorlijk schoon. Ik voetbal wel graag mee vanuit mijn goal en ga graag 1 op 1 de strijd aan met doorgebroken spitsen. Bij de Academy leerde ik veel sneller omschakelen en gecontroleerd en strategisch opbouwen en ook het spel te verdelen. Als door penalties de wedstrijd beslist moet worden ben ik op mijn best, tegen PEC-Zwolle hield ik er 4 van de 5 uit, dat was heel lekker. Bij JEKA heb ik een mooie tijd gehad en ik vond de stap naar de Academy best spannend. Nu voel ik mij helemaal vrij en in ons team zijn wij allemaal vrienden én harde werkers. Er zijn geen spelers die erbij hangen, ze zijn allemaal top en dat is fijn. Ik ben naar de Academy gegaan omdat ik nu bijna de hele week kan sporten en de Academy als een volgende stap zie in mijn voetbaldroom…professional worden. Als dat niet lukt is dat wel heel jammer…maar ik geniet nu elke week van de sport, de vriendschap en de lol die wij hebben. Van mijn ouders mag ik zoveel sporten als ik wil en als ik prof word vinden ze dat ook helemaal te gek….maar alleen zolang ik op school blijf scoren :-/