HomeChadi el Moussaoui

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Chadi-el-Moussaoui-O13-scaled.jpg

Chadi el Moussaoui

Hallo ik zal mijzelf even introduceren voor het geval jullie mij nog niet kennen. Ik ben Chadi, Chadi El Moussaoui, geboren en getogen in Roosendaal. Toen ik 1 was was ik al met een bal bezig, en wilde ik geen ander speelgoed.

Toen ik 3,5 jaar oud was ben ik al begonnen bij RKVV Roosendaal. Ik was zo gek op voetbal dat mijn vader mijn trainer is geworden. Ik eet, drink en slaap voetbal. Voetbal is mijn leven. Mijn grote neef speelt bij Feyenoord, net als mijn kleine broertje. Maar ik ben voor Ajax, dus het is mijn doel om daar ooit te spelen.

Mijn vader is ook eigenaar van een voetbalschool, genaamd VICI Voetbalschool, en daar train ik elke keer om een nog betere voetballer te worden.

Mijn hele familie is actief geweest in de topsport-wereld. Zij weten wat er gevraagd word, om op het hoogste niveau succesvol te zijn. Hun bloed stroomt ook door mijn aderen, dus ik doe er alles aan om dit ook te bereiken.

Sinds dit seizoen ben ik actief bij Soccer Academy van Ogi. Ogi gaf mij vanaf dag 1 het vertrouwen, en ik wil hem dat 200% terug betalen op het veld. Je kunt mij omschrijven als een moderne verdediger. Ik hou van indribbelen, direct inspelen en een man meer situatie te creeƫren. Ik word ook wel vergeleken met Timber van Ajax. Maar ik beschouw mezelf ook als iemand die zijn mannetje kan uitschakelen.

Maar mensen, ik moet weer gaan voetballen! Jullie gaan nog veel over mij horen.