HomeBVO-dagen

BVO-dagen
Meld je nú aan!

Beste ouders,

Op 2 en 3 januari organiseren we INDOOR BVO dagen met Soccer Academy Breda. Dit doen wij in de topsporthal van Geertruidenberg (Schonckplein 2) . We gaan de jongens klaarstomen voor 2024! Dit doen wij voor de leeftijd u10 t/m u13. De u14 nemen we alleen mee als daar voldoende animo voor is. Uitsluitend BVO-spelers mogen deelnemen aan deze dagen , we maken geen uitzonderingen voor goede amateurspelers. Indien alleen spelers van onze eigen academy al zijn aangenomen om bij een profclub te gaan spelen dan wel.

De meeste bvo’s hebben dan geen programma en wij willen er voor zorgen dat alle deelnemers weer fit zijn voor het nieuwe seizoen. De dag zal starten om 10:00 en eindigen rond 15:00. De dagen zijn ingedeeld in: techniektraining, kracht/conditie, partij-momenten en nog veel meer.

De kosten zijn 150,- per deelnemer. Het aantal spelers dat aan onze dagen kan deelnemen is beperkt aangezien we maar 2 indoor velden hebben en enkele overige ruimtes hebben. Indien jullie maar 1 dag willen meedoen kan dit, houdt alleen rekening mee dat als een andere speler wel 2 dagen kan deze speler voorrang krijgt op aanmelding.

De inschrijving is geopend via de onderstaande link.
KLIK HIER VOOR DE INSCHRIJVING

Bekijk eens de indoorhal door hier te klikken.

Informatie over de betalingen krijgen jullie via de mail nadat de aanmelding bij ons is verwerkt.

Mochten jullie nog vragen hebben horen wij het graag.