HomeBoaz Aben

Boaz

Boaz Aben

Toen Boaz een jongetje van 1,5 jaar was werden wij door andere mensen attent gemaakt van Boaz zijn voetbalkwaliteiten. Boaz kon als klein jongetje, met een perfecte timing, een bal vanuit zijn handen in de basket van het zwembad schieten. Hij was de gehele dag bezig met de bal. Boaz kon niet wachten tot hij naar een voetbalvereniging mocht en is daarom op zijn derde gestart bij Balbini.

Tijdens de training bij Balbini werd zijn balvaardigheid verder ontwikkeld. Bij de oefenpartijtjes in de gymzaal doken de kleine kindjes weg als Boaz tegen een bal schopte. Na twee jaar mocht Boaz eindelijk naar een echte voetbalvereniging. Hij kwam als 5-jarige met zijn klasgenootjes in een team terecht bij JEKA. De eerste wedstrijd verloren ze met 9-6, daarna hebben ze geen wedstrijd meer verloren bij de minipupillen.

Tijdens de wedstrijd in zijn vriendenteam viel Boaz op en mocht hij meedoen aan de selectietrainingen. Op een zaterdagavond kreeg Boaz eindelijk te horen dat hij geselecteerd was voor het selectieteam van JO8-1. Vanaf dat moment ging Boaz twee keer in de week trainen bij JEKA. In hetzelfde jaar is Boaz in aanraking gekomen met Ogi’s voetbalschool. Hier trainde Boaz op woensdagmiddag nog een keer extra mee. De training van Ogi was een goede aanvulling op wat hij bij JEKA miste. Door de goede ervaring en begeleiding van Ogi heeft Boaz uiteindelijk besloten om over te stappen naar de SAB voetbalacademie. Boaz zit op dit moment in groep 6 waar hij voor het eerst huiswerk krijgt in combinatie met drie keer trainen in de week. Dit pakt hij gedisciplineerd op waar wij als ouders heel trots op zijn. De ontwikkeling van Boaz is bij de SAB voetbalacademie super!