HomeBink Daelman

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Bink-Daelman-O13-scaled.jpg

Bink Daelman

Mijn naam is Bink Daelman. Toen ik 4 jaar was, ben ik begonnen met voetballen bij RSV in Rucphen. Vanaf het allereerste moment ben ik helemaal gek van het spelletje. Ik speelde steeds met oudere kinderen, maar wist me goed staande te houden. Ik was altijd in de weer met de bal. Via voetbalschool TIC kwam ik terecht bij RBC Roosendaal. Ik ging vaker trainen en we voetbalden onze wedstrijden op zaterdag in de hoofdklasse. Na twee mooie jaren en afgesloten met een kampioenschap kwam ik via voetbalschool VICI in contact met Soccer Academy Breda en in de zomer van 2022 heb ik de overstap gemaakt.

Ik ben een speler, die op meerdere posities uit de voeten kan door mijn tweebenigheid, snelheid aan de bal, maar ook de capaciteit om een tegenstander uit te schakelen. Ik denk vaak creatief en aanvallend, waardoor ik hier op de Soccer Academy Breda me volledig op mijn plaats voel. We hebben drie keer in de week een toptraining, waarbij we leren om voetballende oplossingen te bedenken, te denken in samenspel en om mooi voetbal op de mat te leggen. Alles ademt hier voetbal en zowel de trainers als spelers hebben een enorme drive om zich verder te ontwikkelen en beter te worden.

Ik weet niet wat de toekomst zal brengen, maar momenteel wil ik me met veel plezier door blijven ontwikkelen tot een nog completere voetballer.

Mijn sterke punten zijn mijn snelheid, techniek en inzicht. Ik hoop deze en nog andere punten de komende tijd te verbeteren om zo een nog betere voetballer te worden. Wat de toekomst mij nog gaat brengen weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat ik geniet!!!