HomeBilal El Ouelhani

Bilal

Bilal El Ouelhani

Zolang ik plezier heb en goed op school scoor, kan ik worden wat ik wil.

 

Ik had al een goede passe toen ik anderhalf jaar oud was. Mijn moeder had al in de gaten dat ik goede voetballer zou worden, omdat ik een krachtige linkse passe had. Ik wilde altijd al op voetbal en keek op tegen Ronaldo.

Ik begon bij BSC in Roosendaal en heb een mooie tijd gehad. Na 2 jaar BSC mocht ik stage lopen bij RBC. Die overstap vond ik erg spannend. Bij RBC hadden we een mooi team en waren we door de goede samenwerking kampioen geworden. 

Ik ben naar de Academy gegaan, omdat ik door wil groeien als voetballer en zeker professioneel wil worden in het voetballen en daarbij heb ik ook mijn school nodig. Ik geniet nu van het plezier in voetballen en van de vriendschap van ons team en hoop dat we altijd kampioen mogen blijven.