HomeAnthony van de Laarschot

Ik mocht pas bij een club gaan voetballen als ik mijn zwemdiploma’s had behaald.
https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Anthony-van-de-Laarschot-O13-scaled.jpg

Anthony van de Laarschot

Mijn naam is Anthony van de Laarschot en voor het derde jaar actief bij de Soccer Academy Breda. Gelukkig mocht ik op vroege leertijd al lekker voetballen bij voetbalclinics of schoolvoetbaltoernooien, om zo toch lekker met voetbal bezig te zijn. Mijn eerste voetbaljaar bij ASWH merkte ik al snel op dat ik een speler was die graag scoorde.

Maar, als ik het tegelijkertijd achterin niet goed vond staan, dan rende ik als een gek terug om mee te helpen met verdedigen. Het tweede jaar kwam ik bij Excelsior als vaste verdediger. Ik stuurde al snel het team aan, eiste de bal van de keeper op en probeerde dan vaak een mooie actie te maken om daarna een mooie pass te kunnen geven.

Nu begin ik mijn derde voetbaljaar bij Soccer Academy Breda. Ik wil mij hier verder ontwikkelen en geloof dat ik hier op de juiste plaats zit om mijn droom als profvoetballer waar te maken. Ik geniet van de trainingen en wedstrijden onder leiding van Ogi.