HomeAnis Miri

Anis

Anis Miri

Mijn naam is Anis Miri en ik voetbal al jaren af en aan maar altijd met heel veel plezier bij de voetbalschool van Ogi. Al vanaf het begin wilde ik graag naar de Socceracademy, en nu het zover is kijk ik echt uit naar alle wedstrijden toernooien (en ook trainingen) die mij en mijn nieuwe team te wachten staan. Ik hoop op een jaar vol plezier en energie.

Ik ben een echte teamplayer en ik train elke week om alles nog beter te kunnen doen ook voor het team. Ik wil graag profvoetballer worden zoals heel veel jongens van mijn leeftijd. Daarvoor werk ik hard en gedisciplineerd om te zien of ik er kan komen. Je kan wel talent hebben maar als je daar niet mee aan de slag gaat heb je daar weinig aan. Daarom voetbal ik bij de Socceracademy omdat ze daar het beste uit je naar boven halen.

Doordat we alleen maar goede voetballers hebben in ons team gaan we elkaar beter maken en houden we elkaar scherp.Ik zit in een leuk team met topvoetballers en extreem harde werkers die met respect enĀ  vol inzet voor elk duel gaan . Ik heb al volop met ze gelachen. Ik hoop dat het team nog veel wint en lang bij elkaar blijft!