HomeBrian Klaassen

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2024/02/Brian-Klaassen-O11-scaled.jpg

Brian Klaassen

Mijn naam is Brian Klaassen. Ik speel in het Challengers U11 team met rugnummer 5. Ik

ben op meerdere posities op het veld inzetbaar. Ik hou van voetbal en ben er liefst 24 uur per dag mee bezig.
Op jonge leeftijd noemde ze me al een sportmannetje. Ik hou van competitie. Op jonge leeftijd fietste ik al mee met de plaatselijk dikke banden race. Ik werd gelijk eerste. Ik was echter wel de enige deelnemer in mijn leeftijdscategorie.

Op mijn vijfde ben ik bij vv Desk in Kaatsheuvel begonnen met voetballen. Ik was best groot voor mijn leeftijd en maakte al gelijk veel doelpunten. Na een paar jaar wilde ik graag mijn techniek verbeteren. Op zondag ochtend ging ik bij vv ’t Zand in Tilburg trainen bij een voetbalschool.

Er kwam een plaatsje vrij bij de JO8-1 van het Zand en de coach die ik kende van de voetbalschool wilde mij er graag bij hebben. Naast de team trainingen en de extra training op zondagochtend ging ik ook lekker op woensdag middag voetballen met mijn teamgenoten. Wij waren een team met talentvolle voetballers en wonnen bijna al onze wedstrijden.

In januari 2023 kreeg ik een uitnodiging van NAC Breda om aan twee selectiemiddagen mee te doen. Ik was heel blij dat er een BVO club interesse toonde.