HomeTrainers & Coaches

Focus, passie en positieve feedback zijn onze kernwaarden, ze gaan voor mij door het vuur omdat ik in ze geloof en altijd eerlijk ben.
https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2017/05/DSC_9790.jpeg

OGNJEN
PERIÇ

Trainer & Founder

Ognjen Periç: oprichter en eigenaar van de Soccer Academy Breda. “Als je werk echt uit je hart komt, merk je niet dat je aan het werk bent. Zo onstond uit mijn passie voor voetbal een voetbalschooltje dat onopgemerkt uitgroeide tot wat nu de Soccer Academy Breda is. Mijn motivatie en drivers zijn intens en oprecht, kinderen voelen dat feilloos aan en gaan dan voor je door het vuur. Ik merkte al vroeg in mijn carrière dat ik als trainer bij kinderen hun geestdrift kan aanwakkeren en door positief coachen en trainen het maximale met hun bereik. De Academy is een krachtig platform waarop talenten zich maximaal kunnen ontwikkelen, wij staan voor puur, positief en power…het gras is nergens groener!”

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2019/04/L1020311.jpeg

BOB
GONS

Trainer & Coach

Bob Gons: Ik werk nu 5 jaar met Ogi samen en waarvan de laatste 2 jaar bij de Soccer Academy Breda. De energie van de Academy werkt aanstekelijk en het lijkt wel of je hier alleen maar vooruit kunt, alles beweegt en is energiek. Heerlijk om met de talenten te werken omdat ze allemaal gretig en leergierig zijn, ze willen alleen maar leren en meer. Ik werk met leeftijden van 7 tot 15 jaar en de specifieke verschillen van elke leeftijd maakt het extra interssant voor mij. Op het veld vergeet ik de tijd en mijzelf volledig, de focus van de voetballers trekken mij mee in hun wereldje van leren, presteren en beter willen worden. Ik verbaas mij over het gemak waarmee de voetballers zich laten besturen en meegaan in pittige trainingen en veel discipline. De Academy is voor mij een heerlijke plek om mijn kennis op een positieve en energieke manier over te dragen.

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2019/08/Unknown.jpeg

WOUT
BRINKMAN

Trainer

Wout Brinkman:

https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2019/08/Unknown.jpeg

RON
VAN KLEEF

Trainer

Ron van Kleef: