HomeVisieONZE KIJK OP VOETBAL HOME

Wij zijn trots op onze positieve energie, de voetballers, hun ouders en wij als Academy streven naar een zo optimaal mogelijk klimaat waar sportiviteit en ambitie hand in hand gaan.
https://socceracademybreda.nl/wp-content/uploads/2019/08/harbor-premier-soccer-sunrise-photography-gig-tacoma-graffiti-garage-2.jpg

Soccer Academy Breda
POSITIEF

Soccer Academy Breda is thuishaven voor gedreven veelbelovende voetballers. Sport en maximale persoonlijke ontwikkeling staan bij de Academy centraal. Het TALENTS COLLEGE van de Academy richt zich met extra training en uitdagende wedstrijden sterk op de individuele ontwikkeling van talentvolle voetballers. Veel van de Talents College voetballers spelen doorgaans al bij andere verenigingen of BVO’s en beschouwen de Academy als waardevolle aanvulling op hun programma. De CHALLENGER TEAMS van de Academy bestaan uit de eigen selectie van heel getallenteerde voetballers die naast de KNVB competitie nationaal en internationaal deelnemen aan prestigieuze wedstrijden en toernooien. Deze spelers trainen zeer intensief samen en vormen stevige en ultra gedisiplineerde teams. De Challengers van de Academy werken aan de ontwikkeling van zichzelf en aan hun rol in een goed geoliede voetbalmachine. De Soccer Academy Challegers zijn high potentials die kunnen samenwerken, houden van winnen en leren van hun verlies. De Challengers zijn sportieve, creatieve teamplayers met dezelfde geestdrift en voetbalchemie.